Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Könyvek

 

                 Sellős könyvek

 

 

Bat Prunella:A sellök házatn6_b948213.jpg

Milla és Sugar egy csodálatos tengerparti kempingben tölti a nyári vakációt, ahol minden csupa napfény és varázslat. Egy nap a strandon összebarátkoznak Ninával, a sellővel, aki a segítségüket kéri. A Sötét Varázslók két gonosz küldötte ugyanis ellopott a sellőktől egy különlegesen értékes ezüstfésűt. A kincset arra akarják felhasználni, hogy megszerezzék a sellők varázserejét...

 

 

 

 Liz Kessler:Emily, a sellőlánytn6_b343687.jpg

 Furcsa! Emily egész életében hajón élt, anyja mégis igyekszik távol tartani a víztől. Amikor végül megengedi neki, hogy úszni tanuljon, Emily meglepő és riasztó felfedezést tesz… Később, miközben új barátnőjével, Shonával felfedezi a tenger alatti világot, családi titkot tud meg, és kihívja maga ellen Neptun haragját. Vajon megtalálja apját, akivel sosem találkozott? Vajon mit szól mindehhez az édesanyja? Újraéledhet egy szerelem? Lélegzetelállítóan izgalmas, varázslatos kaland, melyben az olvasó érdekes emberi és egyéb szereplőket  ismerhet meg, és bűvös vízi világba merülhet le.

Liz Kessler:Emily és a mélység szörnyetege

Sziget, amit körülvesz a szikrázó, kék tenger. Fehér homok, pálmafák.tn6_b841316.jpg Titkos hely, ahol emberek és sellők együtt élnek, és ahol természetes, ha egy lánynak sellőfarka nő amikor bemegy a vízbe. Emily Windsnap új otthona tökéletes.
De Emily mindent elront azzal, hogy felébreszti száz éves álmából a krakent, a legendás tengeri szörnyet. Amikor a kraken felmerül a mélységből, veszélybe kerül a szigetlakók élete, akiket Emily kétségbeesetten igyekszik megmenteni. Azt azonban legrosszabb rémálmaiban gondolta, hogy hamarosan felbukkan egy régi ellensége...
Varázslatos történet egy csodás szörnnyel, egy csomó érdekfeszítő, vicces szereplővel, jó sok sellővarázslattal. Liz Kessler új könyve letehetetlen, s éppen olyan kedves és melegszívű, mint az Emily a sellőlány.

 

tn6_b856442.jpgBarbie és a Sellőkaland-Foglalkoztatókönyv

 

Barbie-val most a sellő hercegnő, Merliah történetében találkozhatsz. Ebben a szép foglalkoztatókönyvben elkísérheted őt óceániai kalandjain a vidám feladatokon keresztül. A matricákkal díszítheted a színezőoldalakat, de készíthetsz ajándékokat, képeslapokat is felhasználásukkal.

 

Barbie és a Sellőkaland- Nagym.jpg matricáskönyv

Merülj el Óceánia csodálatos világában! Most itt a lehetőség, hogy részese legyél Merliah tenger alatti kalandjainak. A matricákkal felelevenítheted a történetet, és még színesebbé teheted az óceán varázslatos világát.

Több mint 60 mesés matricával és egy óriásposzterrel

 

 

 

 

 

Barbie és a Sellőkaland-Mesekönyv a film alapjántn6_b856432.jpg

Barbie-val most a szörfös Merliah-ként találkozhatunk, aki felfedezi, hogy félig ember, félig sellő. Édesanyja a víz alatti királyság, Óceánia királynője, akit gonosz nővére Eris letaszított a trónjáról és börtönbe vetett. A birodalom népe nagy sanyarúságában Merliah-hoz fordult, mivel ő az egyetlen, aki segíthetne rajtuk. Vajon Merliah le tudja győzni a gonosz Erist és a víz alatti világ újra boldog lehet? Olvasd el a mesét és ismerd meg Merliah bátorságát és kitartását!

 

Kidd,Sue Monk:A sellő legendája

A 42 éves Jessie egy családi tragédia miatt visszatér gyerekkora színhelyére, a vadregényes kis szigetre. Miközben gondját viseli anyjának, fény derül az apja halálát körüllengő szörnyű titokra, és atn6_b333709.jpg tudat, hogy ő tehet apja haláláról, szertefoszlik. A nyomasztó körülmények ellenére Jessie különös felszabadultságot érez, rájön, hogy megfásult a hétköznapokban, élete kiüresedett, és hogy férje mellett megfeledkezett álmairól, feladta művészi ambícióit. Amikor találkozik a felszentelés előtt álló szerzetessel, Thomas testvérrel, Jessie rádöbben, hogy lelke még nyitott a szerelemre. Jessie újra festeni kezd, megtalálja önmagát. A méhek titkos élete szerzőjének új regénye ismét arról tanúskodik, hogy Sue Monk Kidd mélyen ismeri az emberi lelket, különösképpen a női lélek minden rezdülését és szenvedélyességét, és ezt a tudást egy fordulatos, letehetetlen regény lapjain az olvasókkal is megosztja.

 

Shields, Gillian:Tina megmenti az erdőt-s.o.s. sellők 1.

tn6_b916950.jpgKorall Királyság úrnője fontos küldetéssel bízza meg hat bátor, tisztaszívű, fiatal sellőjét: nekik kell elhozniuk az éltető kristályokat a Kristály Barlangból. Mantora, Neptuna királynő gonosz nővére azonban rettenetes vihart támaszt, hogy megakadályozza őket feladatuk teljesítésében. Előkerül-e Tina elveszett tarsolya, benne az értékes kristállyal, és meg tudják-e menteni a sellők az Óriás Moszaterdő veszélybe került lakóit?

 

  

Shields, Gillian: Elli és a titkos főzet-s.o.s. sellők 2.tn6_b916952.jpg

A Korall Királyság bátor és tisztaszívű sellői szörnyű dolgot fedeznek fel, miközben hazafelé tartanak egy fontos küldetésből. A hatalomra éhes, gonosz Mantora mesterkedésének ezúttal ártatlan madarak estek áldozatául. Ellire hárul a feladat, hogy megtalálja a különleges hozzávalót ahhoz a bűvös főzethez, amivel megmenthetik a bajba jutott tündércséreket.

 

 

 

Shields, Gillian:Kira és a cspdába esett delfin-s.o.s. sellők 3.

tn6_b916954.jpgNeptuna királynő fontos küldetéssel bízta meg hat ügyes és tisztaszívű sellőjét: nekik kell elhozniuk azokat a kristályokat, melyektől a Korall Királyság fennmaradása függ. Útjuk során számos viszontagság vár rájuk, mivel a hatalomra éhes Mantora gonosz ármánykodásával megpróbálja feltartóztatni őket. Ezúttal egy halászháló fogságába esett delfint kell kiszabadítaniuk, mielőtt még túl késő nem lesz.

 

 

 

 

H2O 1.- Nem mindennapi lánytn6_b894467.jpg-Ajándék magazinnal!

A két legjobb barátnő, Cleo és Emma összetűzésbe kerül a helyi rosszfiúval, majd Rikkivel, az új lánnyal együtt véletlenül egy titokzatos szigeten találják magukat. A furcsa sziget felfedezése után a barátnők megpróbálnak kiúszni a szabadba egy víz alatti barlangon keresztül. Ám szökés közben a telihold különös hatással van a vízre, ami örökre megváltoztatja a lányokat − sellőkké varázsolja őket! A barátnők csupán normális életet akarnak élni, de amikor megismerkednek a sellőélettel és a víz fölötti mágikus erejükről, hamar rájönnek, hogy valószínűleg sosem lesznek többé normális tinédzserek.

 

H2O 2.-Gyanús ügylet-Ajándék magazinnal!

 

tn6_b894472.jpgEmma és Rikki imád a víz alatt lubickolva felfedezni egy-egy újabb sellőképességet. Ezzel szemben Cleo már nem annyira biztos a dolgában. Ő bezzeg bármit megtenne azért, hogy a sellőléttől megszabadulva újra teljesen normális lány legyen. Mégis borzasztóan felzaklatja a hír, miszerint tengeri teknősök estek rabul egy halászhálóban. Ráadásul a legrosszabb az, hogy pont a papája hajójából vadásznak a kis teknősökre! Vajon Cleo képes lesz sellőképességei segítségével felfedni a titkot és tisztára mosni édesapja nevét?

 

 

 

H2O 3.-A pizsamaparti-Ajándék magazinnal!tn6_b905339.jpg

Cleo igyekszik abszolút hétköznapi életet élni, ezért munkát vállal a delfinek mellett az állatkertben. Persze pontosan tudja, hogy már egyetlen csepp víz is azonnal sellővé változtatja. Annak ellenére, hogy barátnői, Emma és Rikki épp ezért egyáltalán nem rajonganak az új munkájáért, mégis sikerül megőriznie a titkát. Ám amikor Emma pizsamapartiján valaki kiloccsant egy korty italt, a dolgok secperc alatt a fejük tetejére állnak. Vajon megőrizheti-e a három barátnő a titkot a többiek elől, vagy ezúttal minden napfényre kerül?

 

 

tn6_b905340.jpgH2O 4.-A sellőnapló-Ajándék magazinnal!

Az állatkertben jelmezes szépségversenyt rendeznek! Cleo elhatározza, hogy megtervezi a világ legklasszabb jelmezét, már csak azért is, hogy a mindenáron nyerni akaró Miriamot legyőzze. Annyira lefoglalja a jelmezkészítés, hogy észre sem veszi, amikor kishúga, Kim elcseni féltve őrzött naplóját! Kim elképedve olvas Cleo és barátai sellőségéről, és egy igazán galád tervet eszel ki a leleplezésükre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menüpontok